Oricare ar fi programul de grafică în care lucrezi, îți recomandăm să respecți specificațiile tehnice și sfaturile de mai jos. Acestea se regăsesc în template-urile oferite pe site.
Dacă vei folosi unul dintre aceste template-uri, îți recomandăm să ștergi sau să ascunzi layer-ul (stratul) pe care am plasat template-ul. Layout-ul următor exemplifică noțiunile de mai jos: 

Culori

Culorile folosite trebuie să fie CMYK, în caz contrar fiind convertite automat în acest format (la conversie pot apărea diferențe față de culoarea originală). 

Imagini bitmap

Imaginile bitmap incluse în document să fie în format CMYK (cele color) sau grayscale (cele alb-negru) și să aibe rezoluția de 300 dpi la o scalare de 100%. 

Fonturi

Fonturile să fie convertite la curbe sau incluse în document (embed). 

Fișiere ready-to-print

Tipurile de fișiere acceptate pentru print sunt:
.cdr (CorelDRAW) – pot conține atât grafică vectorială, cât și bitmap;
.ai (Adobe Illustrator) – pot conține atât grafică vectorială, cât și bitmap;
.indd sau .idml (Adobe InDesign) – pot conține atât grafică vectorială, cât și bitmap; fișierele de acest tip vor fi însoțite de fonturi și linkurile (imaginile) folosite în document;
.eps (Encapsulated PostScript) – realizate de obicei cu Adobe Illustrator, pot conține atât grafică vectorială, cât și bitmap;
.tiff (Tag Image File Format) – imagini bitmap;
.jpg (Jpeg) – imagini bitmap;
.pdf (Adobe Portable Document Format)
Toate cerințele de mai sus vor fi verificate cu atenție de către specialiștii noștri, urmând să vă contactăm în cel mai scurt timp pentru a obține bun de tipar.