La FullColor oferim permanent clienților noștri cele mai bune produse și servicii din domeniul producției publicitare. Folosim echipamente de ultimă generație  (tipar digital, tipar offset, printer eco solvent,   print UV, cutter-plotter, gravare/decupare laser, masă de tăiat.).

Avem o experiență de peste 15 ani lucrăm cu pasiune și  ne dorim ca fiecare colaborare cu noi să fie una de succes pentru ambele părți.

Examinăm cu atenție fiecare proiect, ne asigurăm că sunt respectate întocmai specificațiile tehnice, optimizăm și verificăm fișierele de producție pentru a elimina orice eroare și livrăm lucrarea la termenul stabilit.

Pentru a te convinge de calitatea produselor noastre îți putem pune la dispoziție lucrări asemănătoare și/sau mostre din materialele cu care lucrăm sau tipărim un exemplar pentru a putea avea un bun de tipar.

Dacă ai nevoie de ajutor, te rugăm să ne contactezi și-ți vom împărtăși toate ideile noastre.

  • te vom contacta cel târziu a doua zi lucrătoare după primirea solicitării pentru a-ți cere detalii asupra problemei apărute;
  • vom reface lucrarea fără costuri suplimentare pentru tine dacă vom constata erori apărute din vina noastră;
  • vom reface lucrarea la un preț redus pe care îl vom stabili împreună, dacă vom constata erori care nu ne aparțin;
  • vom acorda o reducere substanțială pentru o comandă ulterioară dacă lucrarea nu va fi livrată la termenul convenit.

Punem mare preț pe calitatea produselor și serviciilor pe care le oferim, de aceea vom lua în considerare și vom rezolva orice observație sau solicitare pe care ne-o transmiți.