Doresc unul sau mai multe produse de pe site

Pentru a comanda unul sau mai multe produse prezentate pe site, te rugăm să urmezi următorii pași:

Pasul 1: Îți recomandăm să îți faci cont pentru a putea stoca și vizualiza produsele și comenzile tale.

Pasul 2: Intră în pagina produsului, citește descrierea și sfaturile de utilizare sau vezi imagini cu produse similare pe care le-am mai executat.

Pasul 3: Dacă produsul are atașat un calculator de preț, selectează opțiunile dorite și completează cantitatea. Poți face simulări pentru diverse opțiuni și cantități. Când te-ai hotărât asupra acestora apasă butonul „Comandă“ și vei fi direcționat în pagina Coș. Dacă nu ai gasit opțiunile dorite apasă „Cere ofertă personalizată” și vei fi direcționat în pagina Cerere de ofertă unde vei avea completat câmpul cu produsul respectiv.

Dacă produsul nu are atașat calculatorul de preț, apasă butonul „Cere ofertă” și vei fi direcționat, de asemenea, în pagina Cerere de ofertă, unde câmpul Produs va fi completat cu denumirea produsului respectiv. 

Te rugăm să completezi câmpul Descriere, oferindu-ne cât mai multe amănunte despre produsul dorit: număr de exemplare, suportul pe care se imprimă, numărul de culori, grafică, finisări, termen de execuție etc.

Pasul 3: În formularele de Coș sau Cerere de ofertă poți face modificări asupra opțiunilor și cantităților dorite sau poți șterge un produs din coș sau poți adăuga alte produse, apăsând „Adaugă alt produs”.

Puteți naviga în continuare oriunde în site, putând observa în coșul de cumpărături sau în cererea de ofertă numărul de produse adăugate.

Pasul 4: Pentru a finaliza comanda sau cererea de ofertă, accesează pagina Coș sau Cerere de ofertă, după caz. Completează cât mai detaliat descrierile produselor/serviciilor dorite, adaugă, dacă este cazul, fișiere. Completează apoi datele de contact sau livrare solicitate și apasă „Trimite comandă” sau „Trimite cerere de ofertă”.

În cel mai scurt timp, un reprezentant al nostru te va contacta pentru a stabili împreună toate detaliile comenzii, termenul de execuție, locul de livrare etc., transmițând oferta finală de preț.   

Îndată ce vei fi de acord cu prețul, vom solicita bunul de tipar și vom trece la executarea comenzii în condițiile agreate. Vei primi notificări pentru fiecare stadiu al comenzii tale de la intrarea în producție pana la expediere. 

Retipărirea unei lucrari

In contul dvs de client veți găsi toate comenzile cu fișierele aferente. Puteți timite comanda direct către noi. În cazul în care doriți modificări le veți putea face chiar dvs cu ajutorul opțiunii editează online. Veți acolo toate detaliile legate de comanda, plată si livrare. Pentru modificările pe care nu le puteți face dvs vă rugăm să ne contactați pe email office@fullcolor.ro sau telefonic 0722550011.

Doresc un produs pe care nu l-am găsit pe site

În cazul în care dorești să realizăm un produs sau o lucrare pe care nu le-ai găsit pe site, accesează pagina Cerere de ofertă, completează datele de contact și transmite-ne o descriere cât mai detaliată a ceea ce dorești, informații care ne-ar putea ajuta să înțelegem cât mai bine ce dorești, atașează linkuri sau imagini cu produse similare, apoi trimite-ne cererea de ofertă.

În cel mai scurt timp, un reprezentant al nostru te va contacta pentru a stabili restul detaliilor, termenul de execuție, locul de livrare etc. Vom transmite un preview al lucrării sau vom realiza o mostră, după caz, apoi vom transmite oferta de preț.

Îndată ce vei fi de acord cu prețul, vom solicita bunul de tipar și vom trece la executarea comenzii în condițiile agreate.